Koulutus Elämään -säätiö

Ruotsin lippu på svenska

Tuki tulevaisuuteen

bg_header_2

Ajankohtaista

12.08.2019 Koulujen lomat ohi ja taas mennään!

 

 

Onhan lomalla levätty ja kerätty virtaa syksyn töitä ja opintoja varten? Toivottavasti!

 

Muistetaan kuitenkin arjessakin nauttia vapaa-ajasta ja rentoutua kiireenkin keskellä. Jaksamisesta on tärkeä huolehtia- helpoin ja ehkä paras keino siihen on ensinnäkin pitää huolta perusasioista, kuten riitävästä unesta, sopivasta liikunnasta ja monipuolisesta ravinnosta.

 

Arkirytmin löytäminen loman jälkeen voi olla hankalaa lapsille ja aikuisillekin, oikeaa suuntaa voi hakea perheen kanssa yhdessä sopien ja tehden. Kokeilkaa vaikka yhteistä iltakävelyä koko perheen kesken, niin unikin saattaa tulla helpommin! Sopivaan unirytmiin kannattaa pyrkiä pikkuhiljaa. Koululaisen ja miksei aikuisenkin terveellisistä välipaloista löydät hyvää taustaa esimerkiksi Sydänliiton artikkelista ja Terve Koululainen –sivuston vinkkien ja materiaalien avulla voit käsitellä välipala-aihetta vaikka koululuokankin kanssa.  

 

Opetusohjelmamme starttaa 12.8. Helsingissä Keinutien ala-asteen koululla ja Espoossa Toppelundin koululla. Syksyn opetusaikataulussa on tällä hetkellä 27 alakoulua ja 1 päiväkoti. Uusia yhteistyökouluja on näillä näkymin neljä syksyn aikana. Pääasiassa pyörimme pääkaupunkiseudulla, mutta mukana syyskaudella on myös tutut yhteistyökoulumme Turussa, Salossa ja Kangasalla. Jos haluaisit meidät vierailemaan omalla koulullasi tai päiväkodillasi, ota yhteyttä! Opettajaremmissämme on tällä hetkellä kolme opettajaa; Pia, Riina ja Satu. 

 

Syksy pitää sisällään myös uusia yhteistyömuotoja, joista yksi toteutetaan Parasta Lapsille ry:n vuosi sitten pilotoidun Näe Hyvä Mussa –toiminnan parissa. Kerromme piakkoin lisää syksyn edetessä, pysy kuulolla!