05.06.2018 Etsimme ruotsinkielistä työntekijää!

Vikarie, Lärare

Lära för Livet stiftelse/ klasslärare/ samhällspedagog/ Nyland

Ta tillfället i akt och utvidga din arbetserfarenhet på ett unikt sätt! Vi söker dig som är lärare, samhällspedagog eller pedagogikproffs och intresserar dig för barns välmående och hälsofostran.

Lära för Livet Stiftelse främjar hälsosamma levnadsvanor bland barn och ungdomar samt förebygger rusmedelsmissbruk i samarbete med föräldrar, daghem, lågstadier och olika samhällsrörelser. Vårt mål är att stärka barnets självförtroende genom att lära barnet känna sin kropp och dess unika egenskaper samt att med hjälp av vårt program för hälsofostran uppmuntra barnet att göra hälsosamma val.

Stiftelsens svenskspråkiga verksamhet påbörjades 2015. Din arbetsbeskrivning är utmanande: Att ansvara för stiftelsens svenskspråkiga undervisning samt utveckling av verksamheten. Detta innebär bland annat redigering av svenskspråkigt läromaterial, att arrangera undervisning på nya svenska samarbetsskolor, undervisning i de redan existerande samarbetsskolorna, att undervisa 3–13-åriga barn i lågstadier och daghem samt att utveckla undervisningen och läromaterialen tillsammans med stiftelsens övriga lärare.

Du klarar jobbet om du kan jobba självständigt samt är positiv, energisk och utåtriktad. Du bör helst ha klasslärarexamen eller motsvarande utbildning. Pedagogisk erfarenhet är en fördel, men du kan också vara nyutexaminerad eller studerande. Du reser i jobbet.

Utöver intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön samt lunchsedel- och Virike-förmån.

Ansök senast 15.6. 2018 via e-post till Lära för Livet Stiftelsens verksamhetsledare Sami Teikko på adressen sami.teikko@koulutuselamaan.fi