05.02.2013 Vuotuinen oppilasmäärämme ylitti 20 000 rajapyykin

Koulutus Elämään -säätiö aloitti 3–13-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatun terveyskasvatusohjelman toteuttamisen Suomessa vuonna 2001. Oppilasmäärät ovat olleet jatkuvassa kasvussa ja voimmekin iloisina todeta, että vuonna 2012 rikoimme jälleen uuden ennätyksen. Koulutukseen osallistui vuoden aikana 20 140 oppilasta; kasvua edellisvuodesta oli 22 %. Opetusviikkoja kertyi yhteensä 72 noin 70 koululla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa, Keravalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Lohjalla, Turussa, Jyväskylässä, Kangasalla ja Lievestuoreella.

Kevätlukukauden opetukset ovat jo hyvässä vauhdissa. Opetusaikatauluun voit tutustua tästä – huomioitahan, että lisäyksiä on tiedossa.