30.03.2017 Säätiö otti digiloikan!

Koulutus Elämää säätiö on ottanut digiloikan! Jokainen säätiön opettaja on saanut käyttöönsä kahdeksan ipad-laitetta, joilla oppilaat pääsevät tekemään terveyteen- ja päihteisiin liittyviä ryhmätehtäviä oppitunnin aikana.

Neljännen luokan oppilaille suunnatussa tehtävässä luodaan käsitekartta hyvästä ystävästä sekä toteutetaan sarjakuvia ystävyyteen liittyvistä hankalista tilanteista. Viidennellä luokalla kerrataan elinjärjestelmien tehtävät ja mietitään kehon hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Kuudennen luokan tehtävissä tutustutaan nuorten päihteidenkäyttöön liittyviin tilastoihin ja prosentteihin. Uusia tehtäviä kehitetään jatkuvasti.

Laitepohjainen opetus on otettu vastaan innostuneesti. Säätiön opettajien mukaan on haasteellista luoda tehtäviä, jotka palvelevat sisällöllisesti opetettavaa aihetta ja antavat samalla elämyksiä.

- Emme ole koodareita, mutta harpomme nyt dikiloikkia opetustehtäviä kehittäessämme.