29.04.2015 Vi söker nu en svenskspråkig LÄRARE

Vi söker nu en svenskspråkig
LÄRARE
för tillsvidareanställning

Vi söker dig som är lärare, samhällspedagog eller pedagogikproffs och intresserar dig för barns välmående och hälsofostran. Ta tillfället i akt och utvidga din arbetserfarenhet på ett unikt sätt!
Lära för Livet Stiftelse främjar hälsosamma levnadsvanor bland barn och ungdomar samt förebygger rusmedelsmissbruk i samarbete med föräldrar, daghem, lågstadier och olika samhällsrörelser. Vårt mål är att stärka barnets självförtroende genom att lära barnet känna sin kropp och dess unika egenskaper samt att med hjälp av vårt program för hälsofostran uppmuntra barnet att göra hälsosamma val.
Din arbetsbeskrivning är utmanande: Att starta stiftelsens svenskspråkiga undervisning. Detta innebär bland annat redigering av svenskspråkigt läromaterial, att arrangera undervisning på nya svenska samarbetsskolor, att undervisa 3–13-åriga barn i lågstadier och daghem samt att utveckla undervisningen och läromaterialen tillsammans med stiftelsens övriga lärare.
Du klarar jobbet om Du kan jobba självständigt samt är glad och utåtriktad. Du bör helst ha klasslärarexamen eller motsvarande utbildning. Pedagogisk erfarenhet är en fördel, men du kan också vara nyutexaminerad eller studerande. Du reser i jobbet.

Utöver intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön samt lunchsedel- och Virike-förmån.

Ansök senast 8.5.2015 via e-post till Lära för Livet Stiftelsens verksamhetsledare Sami Teikko på adressen sami.teikko@koulutuselamaan.fi