08.05.2013 Tapiolan Inner Wheel klubi ry on lahjoittanut Koulutus Elämään -säätiölle opetusstudion

Tapiolan Inner Wheel klubi ry juhli 25-vuotista taivaltaan Espoossa 7.5.2013. Juhlavuoden kunniaksi klubi lahjoitti Koulutus Elämään -säätiölle opetusstudion.

Vuonna 2012 säätiön terveyskasvatusohjelma tavoitti yli 20 000 lasta. Uuden opetusyksikön ansiosta yhä useampi lapsi pääsee mukaan opetuksen piiriin. Lahjoituksen myötä säätiöllä on käytössään neljä opetusyksikköä: yksi opetusvaunu ja kolme -studiota. Opetusyksiköt kiertävät säätiön omien opettajien johdolla kouluissa ja päiväkodeissa toteuttamassa Koulutus elämään -terveyskasvatusohjelmaa. Ohjelma on suunnattu 3–13-vuotiaille lapsille ja nuorille ja sen ydinteemoja ovat ehkäisevä päihdetyö, ravinto, lepo, liikunta sekä jokaisen lapsen henkisen ja fyysisen ainutlaatuisuuden korostaminen.

Tapiolan Inner Wheel klubi ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää aitoa ystävyyttä, palvelemisen ihannetta ja kansainvälistä yhteisymmärrystä. Juhlassaan klubi lahjoitti lisäksi huumekoiran Tullille.